Workshops Trompenburg Tuinen & Arboretum

Workshops Trompenburg Tuinen & Arboretum

www.trompenburg.nl

Workshop fotografie voor kinderen P.P. € 15,--
6 Mei 2015 13:00 – 15:00


Tijdens deze workshop gaan kinderen op fotografie-avontuur in de tuinen van Trompenburg.
Met hun eigen camera leren ze hoe ze een plant op een creatieve manier vast kunnen leggen. Tijdens deze workshop ervaren ze de natuur van dichtbij, en hoe ze dingen die normaal niet opvallen op een foto kunnen vastleggen. Momenten van licht, beweging van insecten en de planten waarop ze zitten gaan we creatief in beeld brengen. Ze worden daarbij geholpen door fotograaf Edwin Brosens.
Ze leren niet alleen kijken maar ook zien en al in een korte tijd zullen ze zich totaal verbonden voelen met de natuur. In samenwerking met de andere kinderen wordt dit een onvergetelijke ervaring die ieder kind goed zal doen.
Dit is een boeiende workshop voor alle kinderen. Ouders zijn welkom om mee te doen.

 

Workshop Rozen-fotografie P.P. € 25,--
26 Juni 2015 14:00 – 16:00


Rode, roze, gele kleuren, het aanbod in verscheidenheid van de rozen is enorm. Daarom is het een onderwerp dat bij bloemenfotografie een dankbaar onderwerp is. We kunnen door gebruik te maken van goede composities spraakmakende stillevens creëren, en in combinatie van de juiste sluitertijden prachtige foto’s verkrijgen. We zullen zien dat de bladeren van rozen een wereld op zich is. Met handige tips zal Edwin Brosens deze toelichten. De workshop staat open voor iedereen met een spiegelreflexcamera en compactcamera.

 

Workshop Hydrangea-fotografie P.P. € 25,--
8 juli 2015 14:00 – 16:00


Naast de blauwe en roze gaan we de witte Hydrangea fotograferen. De moeilijkheid bij wit is om de structuur van de bloemen op een foto zichtbaar te maken. Het inlichten met behulp van een stukje keukenfolie geeft al goede resultaten hierbij. Dit zullen we dan ook tijdens de workshop uitgebreid behandelen. We gaan ook letten op de camera-instellingen met betrekking tot de sluitertijden en iso-instellingen. Met handige tips zal Edwin Brosens deze toelichten. Deze workshop staat open voor iedereen met een spiegelreflexcamera en compactcamera.

 

 

Workshop Vlinder-fotografie voor kinderen P.P. € 15,--
Datums: 15 Juli 2015 13:00 – 15:00
5 Augustus 2015 13:00 – 15:00


Tijdens deze workshop gaan kinderen op fotografie avontuur in de tuinen van Trompenburg.
Met hun eigen camera leren ze hoe ze een vlinder op een creatieve manier vast kunnen leggen. Tijdens deze workshop ervaren ze de natuur van dichtbij, en hoe dingen die normaal niet opvallen op een foto vastgelegd kunnen worden. Momenten van licht, beweging van de vlinders en de planten waarop ze zitten gaan we creatief in beeld brengen. Fotograaf Edwin Brosens helpt hierbij.
Ze leren dus niet alleen kijken, maar ook zien, en al in een korte tijd zullen ze zich totaal verbonden voelen met de natuur. In samenwerking met alle andere kinderen wordt dit een onvergetelijke ervaring die ieder kind goed zal doen.
Dit is een boeiende workshop voor alle kinderen. Ouders zijn welkom om mee te doen.

 

 

Workshop Studio-Fotografie. Herfst. P.P. € 25,--
23 Oktober 2015 14:00 – 16:00


Hoe maak je met eenvoudige hulpmiddelen studiofoto's van herfstbladeren, zaden en takjes. Er zijn veel kleuren en vormen tijdens de herfstperiode. Onderwerpen zoals camera-instellingen, witbalans en gebruik van licht komen aan bod. Met handige tips zal Edwin Brosens deze toelichten. Deze workshop gaat door in de salons van het Vangeertenhof. Deze workshop staat open voor iedereen met een spiegelreflexcamera en compactcamera.

 

Trompenburg Tuinen & Arboretum

 Honingerdijk 86, 3062 NX Rotterdam

Routebeschrijving Google Maps:

 

Aanmeldingen / Informatie:

 

Edwin Brosens

Lange Hei 9

4714 RE, Sprundel

M. 06-14127643

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.